7. helmikuuta 2016

Kielimatkalle: Majoitusvaihtoehdot / Miksi valitsin isäntäperheen?

EF:llähän on siis kielimatkoillaan periaatteessa kahdenlaisia majoitusvaihtoehtoja, isäntäperheet ja erilaiset asuntolat. Asuntolat jaetaan kolmeen ryhmään: EF Residenceihin, EF Resorteihin ja EF College Campuksiin.

Kuten kohteitakaan, myöskään majoitusvaihtoehtoja en esittele sen tarkemmin. Niistä löytyy hyvin tietoa EF:n ilmaisista kielimatkaesitteistä (tilaa omasi täältä).

Kuvasta ei näy, miten kuuma tuolla oli :D
(kaikki tämän postauksen kuvat ovat
viime kesältä Italiasta)

Tänään kerron otsikon mukaisesti siitä, miksi valitsin isäntäperheen enkä College Campusta, joka myös on Brightonissa valittavissa.

Pääsyy on ehkä se sama kuin melkein kaikilla muillakin isäntäperheen valinneilla. Haluan oppia jotakin siitä, miten ihan tavalliset britit elävät. Tiedän kyllä, että isäntäperhe voi oikeasti olla vaikka yksin asuva vanha nainen tai nuori pariskunta, mutta ovathan hekin "ihan tavallisia ihmisiä".

Noissakin taloissa joku asuu. Olisi aika jännää. Etenkin kun
turisteja ramppaa koko ajan "pihalla". :D
Kuva on Venetsiasta

Kuulin myös ennen matkan varaamistani, että asuntolassa samanmaalaiset ovat keskenään. Jotenkin sellainen "hankin kivoja suomi-kavereita täällä ja hengataan toisten huoneissa vaikka pitäisi olla jo nukkumassa ja puhutaan suomea" -meininki (kärjistys!) ei kuitenkaan kiehdo tällaista introverttia. Itse lähden kielimatkalle nimenomaisesti oppimaan englantia ja tutustumaan uusiin kulttuureihin ja tapoihin enkä saamaan uusia suomalaisia kavereita. (Kuulostaa aika tylyltä, mutta niin se vain on :D Mutta ei siis siinä ole mitään vikaa jos kielimatkalla kaverustuu myös suomalaisten kanssa. Itse vain en erityisemmin koe tarvetta.)

Ihan "kelvolliset" maisemat jonkun kotipihalta. 5/5

Katsotaan, millainen isäntäperheeni sitten on. :) Siitä tulikin mieleen, että matkani siirtyi myöhemmäksi, lähden siis vasta 27. heinäkuuta.

Bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan - on vain tyhmiä vastauksia! :)