5. kesäkuuta 2016

45 päivää odotusta

Apua! Tuntuu, että siihen on vielä pikkuinen (kuitenkin enää pikkuinen, ei valtava, kuten silloin joskus varattaessa) ikuisuus. Välissä on loput kesätyöt, perheen lomamatka, miljoona hauskaa pientä juttua...


Tuntuu epätodelliselta. Ennen koulun loppua oikeastaan koko toukokuu oli yhtä kaaosta - siksi myös postauksettomuus. Englannin teemavihko, kemian projekti, äidinkielen puhe ja vaikka kuinka monta muuta "pientä" projektia, joiden kanssa painimisessa aika vain katosi jonnekin. Kun ne oli saatu vihdoin ja viimein pakettiin, alkoi lopputyön tekeminen (aihe olisi voinut olla suppeampikin :D). Ja nyt, viimein, olen tässä, peruskoulun päättötodistus kourassa ja VAPAALLA (en tosin kauaa, koska maanantaina alkaa kesätyöni).


En siis ole juurikaan ehtinyt tässä viime aikoina miettimään kielimatkaa. Tästä on kadonnut ikään kuin kuukausi. Viimeksi asiaa ajatellessani kielimatkaan oli vaikka kuinka pitkä aika, nyt enää pieni hetki. Pienempi kuin ysiluokan kevät ja sekin hurahti ohi sekunnissa. Pelottavaa. Pieni paniikinpoikanen nostaa päätään. En kuitenkaan aio antaa sille valtaa.

Täältä tullaan, Brighton!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan - on vain tyhmiä vastauksia! :)